Vase Stajića 20D, Novi Sad office@vccns.org +381 (0)21 523 173

KONKURS “Prvi kadar: Sarajevo”

Vojvođanski građanski centar vas poziva da se prijavite na

KONKURS

za  polaznice i polaznike programa „Prvi kadar: Sarajevo“ koji će trajati od 15. jula do 23. avgusta u Novom Sadu i u Sarajevu.

Program podrazumeva  edukativne radionice (pre odlaska na festival)  i sedmodnevnu posetu Sarajevo film festivalu od 16-22. avgusta 2015. koju Vojvođanski građanski centar organizuje u saradnji sa Inicijativom mladih za ljudska prava iz Bosne i Hercegovine.

Ukoliko želite da budete deo ovog programa, potrebno je da ispunjavate sledeće uslove:

–          da ste punoletni (do 30 godina)

–          da ste zainteresovani za oblast ljudskih prava i sticanje novih znanja

–          da ste zainteresovani za građanski aktivizam

–          da ste  zainteresovani za dokumentarni video/fotografiju

–          da živite na teritoriji AP Vojvodine

Ukoliko ispunjavate navedene uslove i želeli biste da učestvujete u ovom programu, potrebno je  da nam pošaljete na office@vccns.org  nešto o sebi (u nekoliko rečenica- ko ste i šta radite u životu 🙂 ) , šta vas je motivisalo da se prijavite na program (ukratko) i neki vaš foto/video/tekst rad na temu  SLOBODA.

Program „Prvi kadar: Sarajevo“ se realizuje drugi put u ovom formatu, a kako je bilo polaznicima prošle godine, možete da pogledate u foto albumu na našoj FB stranici :

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.896720580355292.1073741852.288607701166586&type=3

Najboljih pet prijava imaće jedinstvenu priliku da ove godine uživa u Sarajevu, na 21. Sarajevo film festivalu, nauči mngo toga zanimljivog o gradu,kao i da poseti različite organizacije i institucije.

Svi troškovi su pokriveni od strane organizatora.

Očekujemo vaše prijave i radujemo se druženju!

Konkurs se zatvara 21. juna u ponoć, a oni koji budu ušli u uži izbor biće pozvani na usmeni intervju, nakon čega ćemo objaviti listu od pet učesnika/učesnica programa.

Srećno!

Share